اطلاعیه برگزاری سخنرانی علمی "گسترش شناخت فناوری نوین در بین دانشجویان رشته های غیر علمی- فنی" - صفحه نخست

بدین وسیله به اطلاع می رساند که سخنرانی علمی تحت عنوان "گسترش شناخت فناوری نوین در بین دانشجویان رشته های غیر علمی- فنی"  توسط پروفسور بهروز پرهامی از دانشگاه کالیفرنیا-سانتاباربارا به دعوت گروه فناوریهای نوین کامپیوتر دانشکده فناوری‌های نوین دانشگاه رازی روز دوشنبه 14 اسفندماه ۱۳۹۶در سالن اجتماعات دکتر شمسی پور کتابخانه مرکزی دانشکده رازی برگزار میگردد. از کلیه اساتید و دانشجویان علاقه مند به شرکت در این سخنرانی دعوت به عمل می آید.

چکیده سخنرانی:

تاکید بر تعلیم و تربیت نیروی انسانی کارآ در رشته های علوم، مهندسی، و فناوری نوین برای همه ی کشورها، در هر مرحله از رشد که باشند، امری ضروری است. اما اگر ما دانشگاهیان تمام نیروی خود را صرف آموزش متخصصان رشته ی اصلی خود کنیم و از نقش کلیدی جامعه در پذیرش و بهره وری از فناوری نوین غافل شویم، نتیجه ی کار مطلوب نخواهد بود. همان گونه که طی قرنهای گذشته، سواد (شناخت خواندن و نوشتن) و بعد از آن، حساب (شناخت محاسبه و استدلال) جزو مهارتهای لازم برای نیروی انسانی کارآمد در تمام رشته ها به شمار می رفت، امروز باید شناخت فناوری نوین را به سواد و حساب بیافزاییم. این سخنرانی دربرگیرنده ­ی روشی مبتنی بر معماهای ریاضی و منطقی برای ایجاد آشنایی با فناوری نوین است که می تواند برای دانشجویان تمام رشته ها مفید باشد. مطرح ساختن چند مثال از دو سمینار مختلف برای دانشجویان سال اول دانشگاه به روشنتر کردن کاربرد روش پیشنهادی کمک می­ کند. در پایان نتیجه می گیریم که تقریباً تمام مباحث فناوری نوین از کاربرد این روش سود می­ برند.

سخنران: پروفسور بهروز پرهامی

عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر